Fehérneműk, pizsamák, hálóingek, női alsók, melltartók között válogattunk

Fehérneműk, pizsamák, hálóingek, női alsók, melltartók között válogattunk

Álomszép minták alváshoz, és leheletkönnyű, finom fehérneműk az egész napi kényelem érdekében: a Tchibo webáruház heti ajánlatában ilyen darabok közül válogathatunk, ráadásul olyan változatos fazonokban és színekben, hogy biztosan mindenki megtalálja majd a kedvére való kombinációt! Pizsamák rövid és hosszú nadrággal, hálóingek, melltartók és alsók – mindegy, mire van szükségünk, biztos, hogy találunk majd olyat a lehetőségek közül, ami nem csak gyönyörű anyagával és színeivel, hanem kényelmes kialakításával is elvarázsol majd minket!

      

 

A könnyű, szövött viszkózbólkészült kimonó sokoldalú felhasználhatóságával igazán népszerű és kényelmes viselet, ráadásul a kollekció zászlóshajójának számító mintázatával és sötétkék szegélyeivel és megkötőjéveligazán elegánsan érezhetjük magunkat benne! Bőségét sötétkék övvel szabályozhatjuk, emellett egy belső megkötő is van benne, így igazán a lehető legkényelmesebbreállíthatjuk be. Akár a reggeli lustálkodás, akár az este utolsó teendői várnak még ránk, ebben a gyönyörű kimonóbankirálynőnek érezhetjük majd magunkat, miközben sort kerítünk ezekre!

Fehérneműk, pizsamák, hálóingek, női alsók, melltartók között válogattunk

A divatos mintázat több darabon is visszaköszön, a pizsamák közül például három szett esetén is! A bő, culotte fazonú, 7/8-os nadrágból, és laza felsőből álló pizsama esetén a rugalmas derékrésszel és két zsebbelellátott nadrág az, amely a gyönyörű zöldes-lilás mintázatú anyagból készült. A hozzá tartozó V-nyakkivágású felsőegyszerű, világoskék színű, derekán megkötővelellátott darab, ami igazán laza, mégis kellemes megjelenést biztosít, így ez a szett a lezser nőiességkedvelőinek lehet a nagy kedvence.

Fehérneműk, pizsamák, hálóingek, női alsók, melltartók között válogattunk

Szintén az alsó rész készült a mintás anyagból a női rövidnadrágos pizsama összeállításban, ahol a kevert pamut-viszkóz anyag ökológiai gazdálkodásból származó biopamuttalkészült, így igazán bőrbarát és kellemesviseletet biztosít az éjszakai pihenéshez. A rövidnadrág rugalmas derékrészeszintén a kényelmet hivatott biztosítani ebben a sportosabb szettben, amihez egyszerű, kerek nyakkivágású ujjatlan pólótartozik igazán szép, mély zöld színben! Ez a megoldás azoknak lehet ideális, akik nehezen viselik a nyári meleget, és szeretnek a lehető legkevesebb darabot magukra venni éjszakára.

Fehérneműk, pizsamák, hálóingek, női alsók, melltartók között válogattunk

Azoknak, akik éjszaka is a különlegesebb viseletet részesítik előnyben, az egyszínű, sötétkék alsóból, és mintás, csipkés betétekkel díszített felsőből álló pizsama lehet a legjobb választás. A lágy tapintású, kevert pamut-Lenzing Modal®anyagból készült szett alsója a rugalmas derékrésszel, és a mintás anyagból készült megkötővelkészült annak érdekében, hogy a bőségét a legkényelmesebbre állíthassuk be. A mintás felsőn két helyen is esztétikus díszítésekettalálunk: egyfelől a hátrészen, másfelől a nyakkivágásnál került sötétkék csipkea felsőre, ez az összeállítás így egyszerre lesz kényelmes és különleges is!

Fehérneműk, pizsamák, hálóingek, női alsók, melltartók között válogattunk

Ha pizsama helyett inkább az egyrészes hálóruhákat részesítjük előnyben, akkor is érdemes körülnézni a kínálatban, nehogy elkerülje a figyelmünket ez a világoskék-fehér alapon nyomott mintás, az apró részleteknek köszönhetően igazán nőies hálóing ! A könnyű, szövött viszkózanyagból készült darab V-alakú nyakkivágással, és esztétikus japán ujjakkalkészült, emellett a mellvarrásoknak köszönhetően nőies sziluettet biztosíta felsőtesten, miközben alsó része lágyan öleli körül a testet. A hátul található megkötősegítségével könnyedén a legmegfelelőbb bőségűre állíthatjuk majd a hálóinget, így igazán nyugodtan és kényelmesen adhatjuk át magunkat a pihenésnek!

Fehérneműk, pizsamák, hálóingek, női alsók, melltartók között válogattunk

Ugyanebből az anyagból készült a mintás szabadidőnadrág is, ami kialakításánál fogva egy otthoni napon is nyugodtan viselhető, de akár pizsamaalsóként is használhatjuk – csak rajtunk múlik, hogyan használjuk ki ezt a kényelmes darabot! A gumis derékrészbőségét színben passzoló, kék árnyalatú megkötővelszabályozhatjuk a normál szabásvonalú nadrágon, amelynek szárai széles, szmokkolt szegélyekben végződnek, kellemes tartást biztosítva. A test vonalát kényelmesen követő nadrágban minden pillanat öröm lesz, akár alvással, akár ébren töltjük el azokat!

Fehérneműk, pizsamák, hálóingek, női alsók, melltartók között válogattunk

A légies, világoskék színvilág sok fehérneműn is visszaköszön a heti ajánlatban. A puha kosaras melltartó merevítő nélküli kialakításával gyengéden formál, így kényelmes viseletet biztosít, miközben a dolgát teszi. Az enyhén párnázott kosarakfinom csipkével vannak díszítve, esztétikus, csinos megjelenést biztosítva, miközben a kényelemről olyan megoldások gondoskodnak, mint az állítható hosszúságú pántok, vagy a puha, bőrbarát SoftSeal® kapcsos zárórész. A puha kosaras kialakítás ideális lehet mindenkinek, aki a merevítős melltartók helyett lazább, könnyedebb, mégis stabil megoldásra vágyik.

Fehérneműk, pizsamák, hálóingek, női alsók, melltartók között válogattunk

A merevítő nélküliés a világoskék, csipkésdarabok sorát erősíti a csipkés bustier melltartó , amely alig érezhetően, egyáltalán nem szorítvabiztosít hatékony tartást – elsősorban A-C kosárméretig. A rendkívül kényelmes és nőies melltartó finom csipke díszítéseivel különösen esztétikus, amit tovább erősít a hátoldal szép kialakítású kivágásais. Ezen a melltartón nincsenek állítható kapcsok és pántok, a kényelmet a laza kialakítás biztosítja. Még több melltartó itt található.

Fehérneműk, pizsamák, hálóingek, női alsók, melltartók között válogattunk

A melltartókhoz színben passzoló alsók közül is válogathatunk a kínálatból: mind a sima női alsó , mind abrazil alsó selymesen fénylő, puha microtouchanyagból készült, pamut lépésbetétekkela tökéletes kényelem érdekében – ráadásul két darabos szettekben kaphatók! A sima alsókon oldalt találunk finoman bedolgozott csipkebetétet, míg a brazil alsók esetén hátul találjuk meg ugyanezt a díszítési megoldást. A kellemes kék szín és a finom csipke kombinációja mindkét fazonnál biztosítja az esztétikus megvalósítást, miközben a kényelemrőlsem kell lemondanunk, ha ezek közül az alsók közül választunk magunknak – akár a melltartók valamelyikéhez, akár csak önmagukban!

Fehérneműk, pizsamák, hálóingek, női alsók, melltartók között válogattunk

Három darabos női alsó szettet is találunk a kínálatban, amelyben egy világoskék(nyomott levélmintával), egy zöld, és egy mintás(kék-sárga-zöld alapon nyomott minta) alsót találunk, egytől egyid minden darabot a selymes fényű, puha microtouchanyagból! Az alsók szegélyeit minden esetben színben passzoló csipke díszíti, miközben a kényelmes a pamut lépésbetétekbiztosítják. Az egyszerű alsók gondoskodhatnak a mindennapok kényelméről, ha tehát olyan megbízhatóan kényelmes megoldást keresünk, ami bármikor alkalmazható, akkor ezek a darabok tökéletest választást jelentenek!

További alsóneműk, hálóruhák, sőt, akár ékszerek felfedezéséért érdemes alaposan átböngészni a heti ajánlatot , hiszen a kiemelt termékeken kívül egy sor szép és kényelmes darab közül válogathatunk.

Emellett azt se feledjük, hogy a végső nyári leárazás termékei között is találhatunk régi kedvenceket, most még kedvezőbb árakon! Mind női és férfi, mind gyermekruhákattalálunk a leárazott termékek között épp úgy, ahogy fehérnemű és sportruhais, emellett rengeteg lakáskiegészítőés bútoris megtalálható a kiárusított termékek katalógusában!