Fehérneműk, pizsamák, hálóingek, női alsók, melltartók között válogattunk

Álomszép minták alváshoz, és leheletkönnyű, finom fehérneműk az egész napi kényelem érdekében: a Tchibo webáruház heti ajánlatában ilyen darabok közül válogathatunk, ráadásul olyan változatos fazonokban és színekben, hogy biztosan mindenki megtalálja majd a kedvére való kombinációt! Pizsamák rövid és hosszú nadrággal, hálóingek, melltartók és alsók – mindegy, mire van szükségünk, biztos, hogy találunk majd olyat a lehetőségek közül, ami nem csak gyönyörű anyagával és színeivel, hanem kényelmes kialakításával is elvarázsol majd minket!

      

 

A könnyű, szövött viszkózbólkészült kimonó sokoldalú felhasználhatóságával igazán népszerű és kényelmes viselet, ráadásul a kollekció zászlóshajójának számító mintázatával és sötétkék szegélyeivel és megkötőjéveligazán elegánsan érezhetjük magunkat benne! Bőségét sötétkék övvel szabályozhatjuk, emellett egy belső megkötő is van benne, így igazán a lehető legkényelmesebbreállíthatjuk be. Akár a reggeli lustálkodás, akár az este utolsó teendői várnak még ránk, ebben a gyönyörű kimonóbankirálynőnek érezhetjük majd magunkat, miközben sort kerítünk ezekre!

A divatos mintázat több darabon is visszaköszön, a pizsamák közül például három szett esetén is! A bő, culotte fazonú, 7/8-os nadrágból, és laza felsőből álló pizsama esetén a rugalmas derékrésszel és két zsebbelellátott nadrág az, amely a gyönyörű zöldes-lilás mintázatú anyagból készült. A hozzá tartozó V-nyakkivágású felsőegyszerű, világoskék színű, derekán megkötővelellátott darab, ami igazán laza, mégis kellemes megjelenést biztosít, így ez a szett a lezser nőiességkedvelőinek lehet a nagy kedvence.

Szintén az alsó rész készült a mintás anyagból a női rövidnadrágos pizsama összeállításban, ahol a kevert pamut-viszkóz anyag ökológiai gazdálkodásból származó biopamuttalkészült, így igazán bőrbarát és kellemesviseletet biztosít az éjszakai pihenéshez. A rövidnadrág rugalmas derékrészeszintén a kényelmet hivatott biztosítani ebben a sportosabb szettben, amihez egyszerű, kerek nyakkivágású ujjatlan pólótartozik igazán szép, mély zöld színben! Ez a megoldás azoknak lehet ideális, akik nehezen viselik a nyári meleget, és szeretnek a lehető legkevesebb darabot magukra venni éjszakára.

Azoknak, akik éjszaka is a különlegesebb viseletet részesítik előnyben, az egyszínű, sötétkék alsóból, és mintás, csipkés betétekkel díszített felsőből álló pizsama lehet a legjobb választás. A lágy tapintású, kevert pamut-Lenzing Modal®anyagból készült szett alsója a rugalmas derékrésszel, és a mintás anyagból készült megkötővelkészült annak érdekében, hogy a bőségét a legkényelmesebbre állíthassuk be. A mintás felsőn két helyen is esztétikus díszítésekettalálunk: egyfelől a hátrészen, másfelől a nyakkivágásnál került sötétkék csipkea felsőre, ez az összeállítás így egyszerre lesz kényelmes és különleges is!

Ha pizsama helyett inkább az egyrészes hálóruhákat részesítjük előnyben, akkor is érdemes körülnézni a kínálatban, nehogy elkerülje a figyelmünket ez a világoskék-fehér alapon nyomott mintás, az apró részleteknek köszönhetően igazán nőies hálóing ! A könnyű, szövött viszkózanyagból készült darab V-alakú nyakkivágással, és esztétikus japán ujjakkalkészült, emellett a mellvarrásoknak köszönhetően nőies sziluettet biztosíta felsőtesten, miközben alsó része lágyan öleli körül a testet. A hátul található megkötősegítségével könnyedén a legmegfelelőbb bőségűre állíthatjuk majd a hálóinget, így igazán nyugodtan és kényelmesen adhatjuk át magunkat a pihenésnek!

Ugyanebből az anyagból készült a mintás szabadidőnadrág is, ami kialakításánál fogva egy otthoni napon is nyugodtan viselhető, de akár pizsamaalsóként is használhatjuk – csak rajtunk múlik, hogyan használjuk ki ezt a kényelmes darabot! A gumis derékrészbőségét színben passzoló, kék árnyalatú megkötővelszabályozhatjuk a normál szabásvonalú nadrágon, amelynek szárai széles, szmokkolt szegélyekben végződnek, kellemes tartást biztosítva. A test vonalát kényelmesen követő nadrágban minden pillanat öröm lesz, akár alvással, akár ébren töltjük el azokat!

A légies, világoskék színvilág sok fehérneműn is visszaköszön a heti ajánlatban. A puha kosaras melltartó merevítő nélküli kialakításával gyengéden formál, így kényelmes viseletet biztosít, miközben a dolgát teszi. Az enyhén párnázott kosarakfinom csipkével vannak díszítve, esztétikus, csinos megjelenést biztosítva, miközben a kényelemről olyan megoldások gondoskodnak, mint az állítható hosszúságú pántok, vagy a puha, bőrbarát SoftSeal® kapcsos zárórész. A puha kosaras kialakítás ideális lehet mindenkinek, aki a merevítős melltartók helyett lazább, könnyedebb, mégis stabil megoldásra vágyik.

A merevítő nélküliés a világoskék, csipkésdarabok sorát erősíti a csipkés bustier melltartó , amely alig érezhetően, egyáltalán nem szorítvabiztosít hatékony tartást – elsősorban A-C kosárméretig. A rendkívül kényelmes és nőies melltartó finom csipke díszítéseivel különösen esztétikus, amit tovább erősít a hátoldal szép kialakítású kivágásais. Ezen a melltartón nincsenek állítható kapcsok és pántok, a kényelmet a laza kialakítás biztosítja. Még több melltartó itt található.

A melltartókhoz színben passzoló alsók közül is válogathatunk a kínálatból: mind a sima női alsó , mind abrazil alsó selymesen fénylő, puha microtouchanyagból készült, pamut lépésbetétekkela tökéletes kényelem érdekében – ráadásul két darabos szettekben kaphatók! A sima alsókon oldalt találunk finoman bedolgozott csipkebetétet, míg a brazil alsók esetén hátul találjuk meg ugyanezt a díszítési megoldást. A kellemes kék szín és a finom csipke kombinációja mindkét fazonnál biztosítja az esztétikus megvalósítást, miközben a kényelemrőlsem kell lemondanunk, ha ezek közül az alsók közül választunk magunknak – akár a melltartók valamelyikéhez, akár csak önmagukban!

Három darabos női alsó szettet is találunk a kínálatban, amelyben egy világoskék(nyomott levélmintával), egy zöld, és egy mintás(kék-sárga-zöld alapon nyomott minta) alsót találunk, egytől egyid minden darabot a selymes fényű, puha microtouchanyagból! Az alsók szegélyeit minden esetben színben passzoló csipke díszíti, miközben a kényelmes a pamut lépésbetétekbiztosítják. Az egyszerű alsók gondoskodhatnak a mindennapok kényelméről, ha tehát olyan megbízhatóan kényelmes megoldást keresünk, ami bármikor alkalmazható, akkor ezek a darabok tökéletest választást jelentenek!

További alsóneműk, hálóruhák, sőt, akár ékszerek felfedezéséért érdemes alaposan átböngészni a heti ajánlatot , hiszen a kiemelt termékeken kívül egy sor szép és kényelmes darab közül válogathatunk.

Emellett azt se feledjük, hogy a végső nyári leárazás termékei között is találhatunk régi kedvenceket, most még kedvezőbb árakon! Mind női és férfi, mind gyermekruhákattalálunk a leárazott termékek között épp úgy, ahogy fehérnemű és sportruhais, emellett rengeteg lakáskiegészítőés bútoris megtalálható a kiárusított termékek katalógusában!