Kötelező darab a fekete magassarkú

fekete magassarkú

A női ruhatárnak vannak kötelező darabjai. Ilyen alapdarabok a kis fekete ruha, a csinos fehér ing, de ebbe a csoportba tartozik a fekete magassarkú is. Habár az alkalmi viseletek táborát erősíti, azért a hétköznapokon is bármikor bevethető. Színének köszönhetően bármihez passzol, legyen az farmer, színes vagy fehér szövet.

A fekete magassarkú rendkívül tág fogalom, számos típusa létezik. Tűsarkú, pántos, matt, fényes, platform, hegyesorrú, kerekített, szögletes és ezek megannyi variációja. A tűsarkúval legyünk óvatosak, csak akkor vásároljunk, ha magabiztosan tudunk benne járni! Szoknyával és nadrággal is nagyszerű választás. A platform cipők újra virágkorukat élik, igen előnyösek, ha a láb nyújtása a cél. Tűsarkú és vastagabb sarokkal rendelkező változatban is kapható.

Nyárra válasszunk elegáns fekete magassarkú szandált, ami szintén bármilyen színű, fazonú öltözettel jól kombinálható. Tökéletes rövidebb nyári sétákhoz, vacsorához, de akár egy megbeszélésre is. Minden hölgy gardróbjának szükséges eleme.