Játékosan tanít a játszószőnyeg

játszószőnyeg

Pihenés, játék és fejlődés. Mindezt a kisgyermekeknek szánt játszószőnyeg biztosítja. Puha és kényelmes felületet garantál a különféle tevékenységekhez, már az első napoktól kezdve. A játszószőnyeg a kicsik első játszótere, ami biztonságos körülményeket kínál az önfeledt játékhoz és még sok minden máshoz. A kiegészítő tartozékoknak köszönhetően, többek között támogathatja a kisgyermek fejlődését, ösztönözve őt új formák és színek megtanulására, valamint hozzájárulva a motoros készségek fejlődéséhez.

Modern, mégis bájos kialakításának köszönhetően, kitűnő dekorációs elem és remekül helyettesíti a hagyományos fajtát a gyerekszobában. Mi több, a teraszon vagy a gyepen is remekül mutat. Könnyen tisztítható, kiválóan szigetel a padlótól és jó minőségű pamutból készül, ami barátságos a kisgyermekek érzékeny bőréhez. Mindegyik praktikus kiegészítő, ami hosszú ideig szolgálja a gyermeket. A webshopunkban ugyanúgy megtalálhatóak kerek játszószőnyegek és a baba sátorba illeszkedő szögletes lehetőségek is.

A baba overál télen és nyáron is remek választás

A gyermekek ezen ruhadarabja nem hiányozhat a ruhatárból. A baba overál kényelmes, praktikus, körbeöleli a kicsi testét, ugyanakkor szabad mozgást biztosít. Ez az egyik olyan ruhadarab, ami kezdetektől fogva elkíséri. A szellős anyagból készült pamut baba overálok jól működnek pizsamaként és napközben is, amikor éppen felfedezi a környezetét. Stílusos és praktikus ruhákat keres? A cipzárral vagy patenttal a vállon, a lábak között ellátott modelleket gyorsan fel és le lehet venni, ami nem kis dolog, ha naponta többször is át kell öltöztetni a gyermeket.

A kiválasztása számos tényezőtől függ. A meleg évszakra érdemes könnyű és természetes anyagokból készült modellt választani, ami biztosítja a jó szellőzést és nem irritálja az érzékeny bőrét. Talán valami melegebbre van szüksége? Webshopunk kínálatában gyapjúból készült baba overálok is találhatóak, amelyek tökéletes választásnak bizonyulnak a téli napokra. Tetőtől talpig eltakarják a kicsit, a praktikus kapucni pedig a fejet is melegen tartja.