HDMI kábel nagyobb távolságra

HDMI kábel nagyobb távolságra

A 4K/HDR képi élményt hosszútávon csakis a megfelelő kábellel lehet kiélvezni teljes mértékben. A manapság teljesen méltán kedvelt HDMI kábel a kiváló választást jelenti. Jogos persze a kérdés, hogy a micro vagy épp a mini típusra essen a választás? Mindkettő sok előnyt tartogat, de túl sok különbség a kettő között nincs.

Aki a legjobban szeretne járni, jól teszi, ha olyan HDMI kábel mellett dönt, amelyiknek mindkét végén hagyományos HDMI apa csatlakozó található. Egy profi adapterrel pedig akármelyik hagyományos vezeték vége átalakítható micro és persze mini HDMI végződésűre is. Az ehhez szükséges átalakítókat és persze megannyi HDMI kábel fajtát egyszerűen meg lehet találni a kacsa-audio.hu weboldalon.

Mire kell figyelni akkor, amikor a vezetékre nagyobb távolságon van szükség? Nos, ha ebben az esetben is a 4K felbontás a cél, akkor két lehetőség közül lehet választani. Valamennyi 10 méteres és a hosszabb AudioQuest HDMI kábel csatlakozó is tartalmaz aktív jelerősítőt, így nagyobb távolság esetére ezzel a termékkel jár a legjobban az ember. Nem szabad azonban arról megfeledkezni, hogy  csak a képmegjelenítő felőli HDMI apa dugó tartalmazza ezt az elektronikát.

Az egyedi hosszúságú mikrofon kábel

Ha valakinek egy egyedi hosszúsággal rendelkező kábelre van szüksége a mikrofonjához, esetleg egyéb stúdiótechnikai eszközök csatlakoztatásához, szintén fel lehet keresni a KáCsa Audio shopot. Az itt kapható mikrofon kábel nem csupán megbízható és magas minőségű, de reális árú is. Természetesen különféle kellékek csatlakoztatásához is megtalálhatók itt a fontos tartozékok. Gondolni kell itt az elektromos gitárra és gitáerősítőkre, vagy épp a keverőpultokra.

A felhozatal szerves részét képezik a különböző méretű, színű és szerkezetű KáCsa és Neotech mikrofon kábel fajták is. Előnyük, hogy magas színvonalú OFC réz vezetőt és árnyékolást tartalmaznak. Amint arról szó esett, itt a mikrofon kábel árak kedvezők. De mitől is függnek ezek? Főleg a csatlakozók minősége és azok esetleges szerelési díja befolyásolja azt, hogy mennyit is kell kiadjon a vevő ezért.