A menyasszony és az ő biztonsági csapata

A legjobb barátnőm, Viki, az esküvőjére készült. És engem kért meg, hogy segítsek neki megszervezni a lánybúcsúját. Természetesen vállaltam a felkérést, hiszen iskolás korunk óta mindenben segítünk egymásnak.

Olyan programot szerettem volna, ami emlékezetessé teszi az estét. A helyszín nem volt kérdés, hiszen fiatalabb korunkban minden hétvégén a közeli karaoke bárban lógtunk. Kitaláltam, hogy legyünk mindannyian egyforma, bulis pólóban.

Rákerestem a neten a lánybúcsús pólók kifejezésre és az első találatok között egy érdekes nevű weboldal jelent meg: LOLmarkt. Sokat ígérő elnevezés, hiszen az elsődleges célom az volt, hogy a közös este jó hangulatban teljen majd. Természetesen rákattintottam. A LOLmarkt webshopjában egy külön Lánybúcsú menüpontot is találtam. Ahol rengeteg, egészen pontosan 23 különböző pólót árultak. Volt közöttük számos vicces és több elgondolkodtató is. Hosszasan keresgéltem és persze forró vonalban voltam Vikivel, akinek átküldtem pár javaslatom fotóját. Mindegyik tetszett neki, de legjobban a Bride security team. Ez úgy nézett ki, hogy az este főszereplője kapja a Bride pólót, mi többiek pedig a Bride security team pólóban leszünk.

Megrendeltem a pólókat, 1 + 7 darabot. Két nappal később a futár már kézbesítette is a csomagot. A pólók anyaga kiváló volt, a pink szín pedig élőben még ütősebb lett, mint a fotókon. És a teljes szett ára nagyon kedvező volt, nem fizettem sokat.

Sajnos az egyik barátnőnk kicsit elengedte magát az utóbbi időben és veszélyesen feszült az M-es póló rajta. Felvettem a kapcsolatot a LOLmarkt ügyfélszolgálatával, akik nagyon kedvesek voltak. Azt mondták, hogy küldjem vissza a hibás méretű pólót és díjmentesen küldenek egy nagyobb méretet. Így is lett.

Megérkezett a nagy buli időpontja. A lánybúcsús pólók pedig remekül megalapozták az este hangulatát. Csak úgy tapadtak ránk a férfiak. Viki persze mindenkit lepattintott, de nekem ill. a több lánynak számos hódolója volt, akik egész este a mi security teamünk akartak lenni.

Amikor leültünk pár nappal később Vikivel átbeszélni a lánybúcsút és az esküvőt, akkor hatalmas dicséretet kaptam tőle azért, hogy a LOLmarkt webshopját ill. a Bride security póló szettet megtaláltam. Az alkalomról készült képek láttán pedig könnyesre nevettük magunkat.