Nem mindennapi kiegészítő a bumper Xiaomi 11T tok

iPhone 11 tok

Amint beírja a böngészőbe az ember, hogy tok és mellé a telefonjának a típusát, több ezer találatra bukkanhat. Biztos, hogy ezek között szerepel a Xiaomi 11T tok is. Természetesen sokan nem érik be a megszokott kialakításúakkal és valami olyat akarnak, ami, habár valóban véd, mégis egyedi és egy picit sajátosabbá teszi a telefon használatát.

Ilyen például a bumper Xiaomi 11T tok. Miről is van szó? Nos, ez nem egy mindennapi kellék, hiszen ennek hiányzik az előlapi és a hátlapi része is. Jogosan merülhet fel a kérdés, hogy képes így biztonságban tartani a mobilt? Természetesen igen, hiszen ez egy ütést felfogó védőkerettel rendelkezik.

Ha pedig a smartphone-nak van egy üvegfóliája is, akkor biztos, hogy a hőn áhított védelem nem marad el. A bumper Xiaomi 11T tok készülhet szilikonból, műanyagból, de akár alumíniumból is. A lényege, hogy ez a kütyü oldalsó éleire illeszkedik és kicsit rálóg a annak az elő- és hátlapjára, így védve meg azt a legkülönfélébb sérülésektől.

Sokan azt szeretik benne, hogy igazán stílusos, és a jól megválasztott Xiaomi 11T tok, ami színben is passzol a mobiltelefonhoz, fel tudja annak dobni a külsejét. Sőt, könnyű felhelyezni és tisztítani is, anyagtól függetlenül. Tökéletesen beválik ez, ha valakinek egy mindennapi használatra kitalált kiegészítőre van szüksége.

A bőr, műbőr és bőrhatású iPhone 11 tok

Vannak, akik nem csupán a mobiltelefonok, de bizony a kiegészítők, így a tokok esetében is a prémium minőséget keresik. Nekik fejlesztették ki azt a iPhone 11 tok típust, aminek a külső része igazi bőr. Mivel az egyik újgenerációs Apple készülékről van szó, nem csoda, hogy sokan úgy vélik, ez a gyönyörű mobil megköveteli a mutatós tokot.

A bőrhatású tokok belül polikarbonátból vagy szilikonból készülnek, amit egy vékony bőr réteg fed. Aki vegán életmódod folytat, az nyugodtan dönthet a műbőr iPhone 11 tok mellett is, ami épp ugyanolyan hatást kelt, mint az igazi. A kellékek hátlapi része is bőrrel vagy műbőrrel van bevonva, ami nemcsak rendkívül elegáns, de tartós is. Az ilyen egyedülálló iPhone 11 tok biztosan beválik azoknak, akik előtérbe helyezik az eleganciát.