Különleges kerti csap oszlop kövekből

Szeretnénk egy kicsit változtatni azon, hogy milyen legyen a kertünk? Nemcsak a megfelelő kerítéssel tehető ez meg, hanem különböző dekoráció segítségével szintén, mint például az egyedi, kőből körberakott kerti csap oszlop létrehozása. A feladat egyszerű, hiszen a már meglévő szürke kerti csapot egy természetes gabion burkolattal azonnal fel tudjuk dobni. Alapját egy horganyzott rács képezi, ami ellenáll a rozsdásodásnak és az időjárási viszontagságoknak egyaránt.

Nagy előnye, hogy éveken át tudjuk élvezni az így beburkolt kerti csap látványát, hiszen formáját, színét nem változtatja meg. Bármilyen típusú kővel feltölthető az előre elkészült rácsszerkezet, igény szerint akár változtatható is a töltelék, ha szeretnénk, hogy még színesebb legyen a dekoráció. Felszerelése nem igényel szakértelmet, egyszerűen csak követni kell a kerti csap oszlop összeszerelési útmutatóját. Csak egy kis kézügyességre van szükség és máris újjászületik a szürke, unalmas, régi kerti csap.

Természetes hatású kerítések kőből

Az átlagosnál különlegesebb kerítésekre vágyunk, amelyek változatos formájukkal és anyagukkal hódítanak? Az ilyen nagyszerű kerítések kőből több előnnyel is rendelkeznek, hiszen nem kell gondozni és jóval szebbek, mint bármilyen más alapanyagból készült modellek. Általában gyorsforgalmi utaknál találkozhatunk velük, de ma már egyre gyakrabban használják családi házaknál is, hiszen fogja a talajt, erős, stabil szerkezettel bírnak. A helyszínen állítják össze és szinte egyetlen nap alatt, hiszen nem igényelnek különösebb alapozást sem.

A töltelék kő maga nagyon szép, hiszen megannyi formában és színben kaphatóak, ezért a kerítések kőből sokkal mutatósabbá alakítják a területet. Zajvédő tulajdonságukról is érdemes beszélni, így nyugodtabbá válnak a hangos mindennapok. A kerítések kőből a természetességük miatt cseppet sem károsítják a környezetet. Fagyállóak és vízáteresztő képességgel rendelkeznek. Persze a kerítések tökéletesen megfelelnek a szigorú statikai szabályoknak.