Ezektől a tényezőktől függ a tetoválás eltávolítás ára

Ezektől a tényezőktől függ a tetoválás eltávolítás ára

Ma minden tizedik ember testén van tetkó és ebből minden ötödik ember megbánta a tettét, így a megszüntetése iránti kereslet egyre nő. A kezelések rövidek és fájdalommentesek, a mellékhatások minimálisak, a tetoválás eltávolítás ár pedig nem terheli meg különösebben a vendégek költségvetését. A lézeres eljárást a technikában jártas szakemberek végzik. Ez a technológia lenyűgöző eredményeket hoz.

A lézeres készülék a specifikus hullámhossznak köszönhetően, különböző színek esetében hatékony és lehetővé teszi a rajz fokozatos és szelektív eltávolítását a bőrről. A beavatkozás konzultációval kezdődik. Itt a szakember megvizsgálja a kezelendő területet, megbecsüli a kezelések számát és közli a vendéggel a tetoválás eltávolítás árat. Minden eset egyedi és a szakember a tapasztalatai alapján ad becslést. Természetesen Ön is felteheti a kérdéseit. Azonban jó, ha előre felkészül, hogy a tetoválás eltávolítás ára a kezelendő terület nagyságától és a pontos pigment elemzéstől függ, ami befolyásolja a kezelések idejét és számát.

Hogyan készüljünk fel a 3D ajaktetoválásra?

A száj tartós sminkjének végeredménye nemcsak az azt végző mester professzionalizmusától, valamint a pigmentek, a fogyóanyagok és a felszerelés minőségétől függ. Nagyon fontos a 3D ajaktetoválás előkészítésének és ápolásának minősége és időszerűsége is. Amíg az ápolási eljárásokról a mester a tetoválás után részletezve elmondja, hogy mit, miként és mikor kell csinálni, addig az előkészületekről magunknak kell gondoskodni.

Ahhoz, hogy a pigment megfelelően mutasson és a hatás szép legyen, az ajkaknak hidratáltnak, repedések és sebek nélkülinek kell lenniük. Ennek érdekében a kezelés előtt néhány nappal el kell kezdeni kenni az ajkak bőrét balzsamokkal és hidratáló krémekkel, hogy elkerüljük a kiszáradást. A 3D ajaktetoválást nem szabad elvégezni ajakherpesz esetén. A herpesz elleni gyógyszert a tetoválás előtt 2-3 nappal kell bevenni. Mi történik, ha nem vesszük figyelembe a felkészülésre vonatkozó ajánlásokat? Lehetetlen megjósolni az eredményt. A szervezet különböző tényezők miatt, bármilyen módon reagálhat a 3D ajaktetoválásra.