A sokoldalúan felhasználható chia mag

A sokoldalúan felhasználható chia mag

A fogyókúra nehéz folyamat, de néha elengedhetetlen és célszerű valamilyen természetes termék felhasználásával végigcsinálni. Például a chia mag teltségérzetet biztosít, mivel folyadék hatására megduzzad és telíti a gyomrot. Ugyanakkor rendkívül sokoldalúan felhasználható ez a semleges ízű, zselés anyag. Sűrítéshez, italokhoz, joghurthoz, főzelékekhez, süteményekhez egyaránt optimális. Tápláló a chia mag, de mégis segít a fogyásban, továbbá szabályozza a vércukorszintet és gyorsítja az anyagcserét.

Az ebből készült őrleménnyel húsokat panírozhatunk, pizzát, süteményt állíthatunk elő. Olyan ételekbe keverhetjük, amilyenekbe csak akarjuk, az egészségünkre mindenképpen jó hatással lesz. A termék megrendelhető a vegabox.hu webshopból, ahol kedvező áron kapjuk meg, ugyanis 250 gramm chia mag mindössze 1500 Ft. Nemcsak abban az időszakban érdemes beszerezni, amikor le szeretnénk adni némi súlyfölösleget, hanem jó, ha mindig van otthon chia mag. Omega3 és Omega6 zsírtartalommal rendelkezik.

Megvehető a bio zöldség házhozszállítás keretein belül

Zöldségek nélkül nem tudunk főzni, de a család minden étkezésénél ott kell legyenek különféle finomságok az asztalon, mint a paradicsom, paprika, zöld hagyma stb. Így nem csoda, hogy a családanyák nehéz szatyrokkal érkeznek mindennap haza a piacról, pedig a bio zöldség házhozszállítás mentesítené ettől őket. Az említett portálon keresztül nyugodtan kiválaszthatja azokat a zöldségeket, gyümölcsöket, amelyeket szeretne megvásárolni, majd pedig röpke pár perc alatt meg is rendelheti azokat.

Ezt követően hamarosan lezajlik a bio zöldség házhozszállítás, amikor az üzemeltetők az Ön által megadott címre hozzák ki a friss, ropogós termékeket. Bio zöldségeket, gyümölcsöket sok helyen vehetünk. Persze, hiszen minden kofa azt állítja a saját árujáról, hogy nem vegyszeres, de vajon mennyire hihetünk nekik? Nem jobb, ha egy megbízható helyről rendelünk, ahonnan ki is szállítják a termékeket? Minden bizonnyal több szempontból is jobb döntés a bio zöldség házhozszállítás által nyújtott kényelem és biztonság.