A nyúzott vörösréz ára most kedvező, megéri leadni!

nyúzott vörösréz ára

Természetesen ezt nagyban befolyásolják a világpiaci és hazai gazdasági tényezők, de bármikor érdeklődhet kollégáinknál két telephelyünkön. A méheshulladék.hu oldalon minden szükséges elérhetőséget megtalál, a Tatabányán és Oroszlányban lévő telephelyünkről. A nyúzott vörösréz ára általában a Millberry kábelekből származó rézhulladékra értendő, ami vörösrézből készült, ám sárgaréz hulladékot is felvásárolunk.

Megéri a hulladékok átbogarászása és összegyűjtése, mert általában kedvező az ár, ám arra érdemes odafigyelni, hogy telephelyeinken a hitelesített mérlegekkel kerekített értékben történik a nyúzott vörösréz ára kifizetése, így csak akkor számít, ha megvan egész kiló, tehát 1,7 kiló nyúzott vörösréz ára csak annyi lesz, mintha 1 kiló lenne, ilyen esetben érdemes hazavinni a maradékot és hozzáadni egy keveset, hogy gyűljön hozzá még egy kevés. Érdemes odafigyelni a hulladékanyag minőségére is, ha kevert anyagú fémhulladékot szeretnének leadásra kínálni, akkor az olcsóbb anyag árában lesz mérve az értéke.

A vashulladék árak ügyében keresse bátran kollégáinkat!

A weboldalunkon megtalálja a telephelyeink elérhetőségeit, ahol pontosan tud értesülni a részletekről, árakról, hogy milyen típusú hulladékfémeket tudunk bevenni. Természetesen a vashulladék árak nagyban függnek a világpiaci, valamint a hazai gazdasági helyzettől, ezért fontos érdeklődni a munkatársainknál. Rengeteg típusa van, legyen az lemezvas, öntvény, szürke öntvény, drótháló, gubancvas, acélforgács vagy karosszéria a vashulladék árak minden esetben beszámításra kerülnek.

Tatabányai és oroszlányi MÉH telephelyeinken pontos, államilag ellenőrzött, hitelesített mérlegeinken mérhetik ki a vashulladék árak mennyiségét, ám arra érdemes figyelni, hogy itt is érvényben van a kerekítés, tehát teljes kilogramm után tudunk csak fizetni. Ezen kívül, a fémből készült hulladékanyag minősége is számít, annak szennyezettsége, vastagsága, illetve, ha több anyagból álló hulladékot kíván hozni, akkor csak az olcsóbb anyag árával számoljuk el az értéket.